ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ ΣΕ 5 ΒΗΜΑΤΑ
Στο Selected Hideaways, είμαστε μια ομάδα νέων με όραμα στον τομέα του τουρισμού και της φιλοξενίας. Δίνοντας έμφαση στη μοναδικότητα των ταξιδιωτικών προορισμών της Ελλάδας και της Ιταλίας, και χρησιμοποιώντας το διαδίκτυο και τις νέες τεχνολογίες ως ισχυρό σύμμαχο στην ανάπτυξη, επιτυγχάνουμε τον εκσυγχρονισμό των παρεχόμενων υπηρεσιών για τη μεγιστοποίηση των κερδών. Αναγνωρίζουμε ότι το διαδίκτυο είναι το πιο σημαντικό εργαλείο για τους επαγγελματίες στου τουρισμού, παρέχοντας τη δυνατότητα κέρδους από αυτό το επιχειρηματικό εργαλείο.

Παρακολουθούμε καθημερινά τις εξελίξεις και προσαρμόζουμε τις ανάγκες της εταιρείας με βάση την εποχικότητα και την αλληλεπίδραση με το κοινό-στόχο, εφαρμόζοντας πάντα την πιο αποτελεσματική στρατηγική για τον ξενοδοχειακό κλάδο. Συμμετέχουμε σε διεθνείς εκθέσεις, κλείνοντας ωφέλιμες συμφωνίες με μεγάλα ταξιδιωτικά γραφεία και επιχειρηματίες του τουρισμού σε ολόκληρο τον κόσμο. Διαμορφώνουμε την εταιρική εικόνα του ξενοδοχείου, και την προβάλλουμε στοχεύοντας σε κάθε χώρα ξεχωριστά. Έχουμε μια αξιόλογη συλλογή από ξενοδοχεία σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό μας στη Μεσόγειο. Τέλος, αναγνωρίζουμε ότι οι τιμές του διαδικτύου είναι παρόμοιες με εκείνες στο χρηματιστήριο και κυμαίνονται καθημερινά. Ως εκ τούτου, δεσμευόμαστε για συνεχή παρακολούθηση των τιμών και των αλλαγών που προκύπτουν, διασφαλίζοντας τις καλύτερες τιμές για τους πελάτες μας.

Καλώς ήλθατε στο Selected Hideaways!
ΒΗΜΑ 1
OFF LINE - ON LINE
ΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΒΗΜΑ 2
ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΡΕΥΝΑΣ
ΒΗΜΑ 3
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ
ΣΤΟΧΟΙ & ΤΙΜΕΣ
ΒΗΜΑ 4
ΕΦΑΡΜΟΓΗ &
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ
ΒΗΜΑ 5
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ
ΑΝΑΦΟΡΑ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
Για μια εμπιστευτική συνάντηση συμβουλευτικού χαρακτήρα σχετικά με τα επόμενα βήματά σας στον δρόμο της ανάπτυξης, επικοινωνήστε μαζί μας στο
info@selectedhideaways.com
Για νέες συνεργασίες:+30 6936784133
Κεντρικά γραφεία: +30 2286186603
info@selectedhideaways.com
Εγγραφή Newsletter
JOIN US