ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ BRAND
ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΟΣ
ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΑΣ
ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ
Ακολουθώντας τα υψηλότερα πρότυπα στη βιομηχανία του τουρισμού και της φιλοξενίας, η Selected Hideaways έχει καθιερωθεί ως ανεξάρτητη εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων σε βασικούς τομείς του τουρισμού. Έχουμε δημιουργήσει ένα δίκτυο ξενοδοχείων ποιότητας πέντε αστέρων που κερδίζουν δύναμη κάτω από μια ομπρέλα—αυτήν του Selected Hideaways Selection. Ταυτόχρονα, διατηρούμε τη μοναδικότητά κάθε ξενοδοχείου και προωθούμε τον τον ξεχωριστό τους χαρακτήρα δημιουργώντας πολύ προσεκτικά το brand του ξενοδοχείου. Παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, επιλέγουμε μόνο τα καλύτερα ξενοδοχεία για να συμπεριληφθούν στο δίκτυό μας.
Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ
Η ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΚΕΡΔΟΥΣ
Με ένα ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό σύστημα κρατήσεων και πωλήσεων, υποστηρίζουμε τα ξενοδοχεία και διασφαλίζουμε την άμεση σύνδεση με τις καλύτερες τιμές και χωρίς επιπλέον χρεώσεις κράτησης, καθώς και άλλα σημαντικά πλεονεκτήματα και εκπτώσεις που προκύπτουν από το loyalty club μας.
Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ
ΤΑ ΥΨΗΛΟΤΕΡΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Προσφέρουμε συνεχή συμβουλευτική υποστήριξη, πάνω στους τομείς των πωλήσεων, του μάρκετινγκ και της ανάπτυξης για ξενοδοχεία με την επωνυμία Selected Hideaways. Έχοντας τη φήμη μιας αξιόλογης εταιρείας με σταθερά θεμέλια, και με την εγκυρότητα του brand μας ως κινητήρια δύναμη, χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης, αμοιβαίου οφέλους και συνεχούς προόδου. Είμαστε μια ομάδα επαγγελματιών με μεγάλη εμπειρία στον τομέα της φιλοξενίας και του τουρισμού, έχοντας ως στόχο να ενσταλάξουμε τις γνώσεις μας σε ένα δίκτυο ξενοδοχείων υψηλής ποιότητας. Υπό τη συνεχή καθοδήγηση της ομάδας μας και μέσα στο σταθερό, ασφαλές περιβάλλον που προσφέρει η Selected Hideaways, τα ξενοδοχεία αξιοποιούν στο έπακρο τις νέες τεχνολογίες και τη δύναμη του διαδικτύου, αναπτύσσοντας τον δικό τους μοναδικό χαρακτήρα, ενώ ταυτόχρονα ενισχύονται καθολικά σε μια σταθερή συνεργασία.
Μαζί μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα!
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
Για μια εμπιστευτική συνάντηση συμβουλευτικού χαρακτήρα σχετικά με τα επόμενα βήματά σας στον δρόμο της ανάπτυξης, επικοινωνήστε μαζί μας στο
info@selectedhideaways.com
Για νέες συνεργασίες:+30 6936784133
Κεντρικά γραφεία: +30 2286186603
info@selectedhideaways.com
Εγγραφή Newsletter
JOIN US